به گزارش سلامت نیوز به نقل از البرز نیوز، مزه ترش قرهقروت بخاطر درصد بسیار بالای اسید لاکتیک آن است. میزان اسید لاکتیک قرهقروت بقدری زیاد است که میتوان گفت خود اسید لاکتیک است !!!! . اسید لاکتیک یک ماده دفعی برای بدن محسوب میشود زیرا خون را شدیداً اسیدی کرده و تعادل ph خون را به هم میزند.
یکی از دلایلی که گفته میشود ماست چکیده بهتر از خود ماست است این است که مقدار زیادی از اسید لاکتیک آن که در آب ماست موجود است گرفته شده است ولی با این حال بهتر است با مقداری نعنا ، پونه و موسیر مصرف شود (تا حالت سردی و اسیدی آن کاهش یابد)
در حالت طبیعی، خون انسان کمی قلیایی بوده و بسیار حیاتی است که این حالت حفظ شود بدین جهت در خلقت انسان مکانیزمهای پیچیدهای تعبیه شده است که این تعادل را حفظ کنند.
در بدن انسان مقدار pH متعادل بین 34/7 و 40/7 است که کمی قلیایی است و باید در این محدوده نگه داشته شود در غیر اینصورت بعضی از واکنشهای آنزیمی انجام نمیگیرد و تنظیم فعالیتهای فیزیکی و شیمیایی درون سلولی با مشکل مواجه میشود.
مصرف قرهقروت به شدت خون را اسیدی میکند (به علت میزان بسیار بالای اسید لاکتیک) و آن را از حالت قلیایی طبیعی خود خارج میکند. بدن برای ترمیم و تصحیح این حالت بسیار مخرب که میتواند در صورت ادامه بسیار خطرناک گشته و فعالیت ارگانها و سلولها را مختل کند، دست به دامن استخوانها و دندانها میگردد تا کلسیم آنها را برای قلیایی کردن خون آزاد کند.
کلسیم بهترین و سریعترین عامل قلیایی کردن خون است. این کلسیم آزاد شده از استخوانها سپس توسط کلیهها دفع میگردد. در نتیجه مصرف قرهقروت باعث پوکی استخوانها و ضعف دندانها میگردد.
بسیار بسیار جای تاسف است که خیلی از پزشکان و افراد تحصیل کرده آنرا برای درمان پوکی استخوان و لاغر شدن افراد چاق تجویز میکنند با این تصور غلط که چون قرهقروت دارای کلسیم است پس برای پوکی استخوان مناسب است در صورتی که کلسیم آن نه تنها جذب نمیشود بلکه طبق توضیحات بالا باعث پوکی استخوان و خرابی دندانها نیز میشود. جالب است حتی آنرا برای رشد و نمو کودکان مفید دانسته و برای آن خاصیت دارویی قائل شدهاند !!!. گاهی اوقات آن را برای کاهش فشار خون تجویز میکنند که این خود باعث خرابی و خوردگی رگها میشود. میتوان به جای آن از بسیاری میوههایی که در کاهش فشار مناسب هستند مانند آب لیمو یا مخلوط یک لیوان آب و 2 قاشق سرکه سیب خانگی استفاده کرد.
ای کاش مضرات مصرف قرهقروت به اینجا ختم میشد. اسید لاکتیک فعالیت نرونهای مغزی را به شدت کاهش میدهد و چون قره قروت حاوی مقادیر بسیار زیاد اسید لاکتیک است لذا برای مغز انسان بسیار مضر است.
انواع بیماریهای قلب و عروق، خورده شدن دیوارة سرخرگها و سیاهرگها، ضعف حافظه، آلزایمر، دیابت، سرطان، ضعف سیستم ایمنی بدن، بیماریهای سیستم عصبی مانند بیماری خطرناکMS، پوکی استخوان، خرابی و فساد دندانها، لقی دندانها، ضعف اعصاب و تشنج از دیگر بیماریهایی است که قرهقروت برایتان به ارمغان میآورد.
منبع:همشهری آنلاین
:: موضوعات مرتبط:
تغذیه و سلامتی ,
,
:: برچسبها:
قره قروت ,
پوکی استخوان ,
:: بازدید از این مطلب : 344
|
امتیاز مطلب : 34
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10